Marketingadvies

Toen Kodak ooit het grootste bedrijf ter wereld was kon niemand vermoeden dat de multinational in 2012 volledig ten onder zou gaan. Het bedrijf was onvoldoende in staat geweest om succesvol te analyseren hoe de markt zich zou gaan ontwikkelen en het reageerde dan ook veel te laat op de komst van digitale fotografie. Het bedrijf onderschatte die nieuwe vorm van technologie zelfs volledig. Concurrent Fujifilm maakte die fout niet en werd marktleider op tal van gebieden.

Marktontwikkelingen en marketingadvies

Weet jij hoe je markt zich de komende jaren gaat ontwikkelen? Hoe je klant over jou denkt en op welke manier jij je potentiële klant kunt bereiken?
Niet iedere ontwikkeling is te voorspellen, maar een goede marktanalyse geeft wel een heel goed beeld van de nabije toekomst. Ik bied een totaalpakket aan op het gebied van websitebouw, SEO webteksten, opzettenen inrichting van het social media beleid, marktanalyse en marketingadvies.

Ervaring

Door jarenlange ervaring op het gebied van marktonderzoek, concurrentieanalyse en marketinganalyse help ik jou aan de juiste informatie en analyses. Aan de hand van talloze technieken breng ik de markt voor je in kaart, analyseer de data en adviseer jou bij het maken van strategische beslissingen. Ga ook met een helder beeld van de markt aan het werk. Het zal je helpen om de juiste keuzes te maken. Neem online contact op voor een vrijblijvend gesprek. Of bel rechtstreeks met 06-136 642 77.

Logo Studio Christiaan Koppelaar