Tarief van mijn diensten

Tarief tekstschrijver

Als tekstschrijver hanteer ik tarieven die afhankelijk zijn van de aard en de omvang van de werkzaamheden. Die tarieven liggen tussen de €50 en €80 per uur. Bij grote producties of voor producties die regelmatig terugkeren maak ik graag een vaste projectafspraak tegen een gereduceerd tarief. En ben je een startende ondernemer, dan ontvang je een starterskorting. Het is dan ook lastig om een algemeen geldende prijsindicatie te geven voor alle situaties en voor alle soorten tekstaanvragen. Neem gerust vrijblijvend contact op. Na een korte inventarisatie van de gevraagde werkzaamheden ontvang je een op maat gemaakte offerte met daarin tariefopties. Je hebt dan alle rust om te beslissen of je op de offerte wilt ingaan. Vanzelfsprekend is een eerste kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend. Neem contact op via het contactformulier of bel rechtstreeks met 06-136 642 77.

Tarief webdesign en -bouw

De prijs voor de bouw van een professionele website is van veel factoren afhankelijk. Alles begint daarom ook met het maken van een goede afweging: wat wil je precies bereiken met je website? Wat is het doel van de site? Hoe wil je overkomen op je klanten? Ik help je graag bij dat denkproces! Van het bedenken van de eerste ideeën tot het uitwerken en bouwen van je site, inclusief het opstellen van pakkende SEO webteksten. Vervolgens zorgen we voor prima nazorg en websitebeheer. Je hebt al een complete en professionele website vanaf €500! Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend offertegesprek. Klik hier voor het contactformulier of bel rechtstreeks met 06-136 642 77.

Abonnement

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een abonnement af te sluiten voor de invulling van hun marketingbehoeften. Bij een abonnement beheer ik voor een vast (gereduceerd) bedrag per maand alle door jou gewenste marketingbehoeften. Denk daarbij aan (web)teksten, websitebouw- en beheer, sociale media, SEO, etc. Een zeer interessante dienst voor bedrijven die hun marketing continuïteit willen geven. Neem vrijblijvend contact op om een abonnement te bespreken. Er is al een abonnement vanaf €75 per maand. Klik hier voor het contactformulier of bel rechtstreeks met 06-136 642 77.

Tarief marktanalyse en marketingadvies

Het maken van een gedegen marktanalyse is specialistenwerk en wordt door veel organisaties op de lange baan geschoven. Sommige organisaties starten met een marktanalyse in de vorm van een enquête onder hun klanten, maar een eenvoudige enquête levert niet de informatie die nodig is om richting te kunnen bepalen. Het responspercentage is doorgaans laag waardoor de uitkomsten van het onderzoek niet bruikbaar zijn of een vertekend beeld geven. Ik heb jarenlange ervaring met tal van onderzoeksvormen en -analyses, zowel kwalitatief als kwantitatief. Ik neem graag de mogelijkheden met je door die voor jouw situatie het meest waardevol zijn. Neem daarvoor gerust contact op. Klik hier voor het contactformulier of bel rechtstreeks met 06-136 642 77.

 

Logo Studio Christiaan Koppelaar